Symmetrische tenttrailer met rondzit en een eindkeuken voor een scherpe prijs

De Tundra is een symmetrische tenttrailer met twee tweepersoons lattenbodems, een rondzit en een (optionele) eindkeuken voor een scherpe prijs.

Alles wat je als startende kampeerder met een gezin nodig hebt.

Omdat hij ontwikkeld is door Aart Kok is hij volgestopt met allerlei zaken die voor deze klasse uniek zijn: het design van de tent is revolutionair; de bermkeuken met koelkast hoeft nooit te worden verplaatst, laat staan getild; gasveren maken het openklappen door één persoon mogelijk, ook omdat er geen zwaar deksel op zit; de binnententen klappen automatisch mee in; de voortent is met zijn boogconstructie gemakkelijk opzetbaar en zelfs te voorzien van een kuipzeil.

Maar niet alleen de functie vormde een uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze tenttrailer. Een sportieve outdoor uitstraling die bij het echte kamperen van Aart Kok Adventure past, is minstens zo belangrijk.

Voor de tent van Ten Cate katoen tekent hofleverancier van Aart Kok Adventure: ESVO in Volendam. Een van de laatste ateliers in Nederland waar nog ambachtelijke topkwaliteit geleverd wordt. Met de boogvorm wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar tunneltenten vanwege het ruimtelijke effect en het opzetgemak.

Nieuw: vaste doorloop keuken. De achterkeuken kan onderweg als bermkeuken dienst doen, waarbij ook de optionele koelkast toegankelijk is. Tijdens het kamperen blijft hij op zijn plaats en is de wagenbak via de keuken toegankelijk.

Technische kenmerken Tundra   tundra-zoom
Aantal slaapplaatsen 4-8
Leeggewicht 450 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg
Maten incl dissel LxBxH 398 x 146 x 120
Bagageruimte LxBxH 215 x 70 x 37
Bankkasten 2 x LxBxH 215 x 35 x 37
Bagageruimte keuken BxDxH 140 x 42 x 30
Wielmaat 55/70R13
Bedmaat  140 x 200 x 6,5 sg35
Diameter wagentent frame 25 mm