Compact en snel opzetbaar, postmoderne uitstraling, nieuwe ruimtebeleving

De Kavango is de nieuwste tenttrailer in het assortiment van Aart Kok. Gebaseerd op dezelfde basis als de Kariba en de Kampala, biedt hij voldoende ruimte aan een gezin met kinderen. Het opzetgemak met de automatische voortent is ook hier weer van toepassing.

Het design van de tent heeft natuurlijk weer de loungeramen aan de achterzijde. Het handelsmerk van de Aart Kok Tenttrailers. Aan de voorzijde heeft de Kavango veel weg van de Zambezi River Lodge: ruimte windhoeken, strakke vormgeving, eenvoudig opzetbaar. En last but not least: het zeer succesvolle dakraam van de River Lodge is ook in de voortent van de Kavango geplaatst.

De Aart Kok Kavango is ook verkrijgbaar als T&T met een bagageruimte van 1200 liter, die altijd toegankelijk is, ook als de tent opgevouwen is. In de winter kan de tent unit van de wagen af en heb je een bagagekar voor het haardhout en andere zaken. De wagenbak is onderhoudsvrij, uitgevoerd in aluminium sandwich materiaal. De bodem is uitgevoerd in 15 mm betonplex, dus geschikt voor het vervoeren van meer dan alleen een kampeeruitrusting. Het eigen gewicht is met 400 kg laag en dat geldt ook voor de investering.

Voor meer informatie over de Kavango T&T kunt u deze film bekijken. De FLEXI T&T is hetzelfde type trailer, echter met een andere tent. Er is ook een nieuwsbericht verschenen over de Kavango T&T.

Voor meer informatie over de Kavango Game Drive met Laden/Lossen systeem, kunt u bijgaand nieuwsbericht lezen of de film bekijken van de FLEXI Comfort met laden/lossen. Ook hiervoor geldt, zelfde trailer, andere tent.

Technische kenmerken Kavango   kariba-zoom
Aantal slaapplaatsen 4-6
Leeggewicht 430 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg
Maten incl dissel LxBxH 398 x 146 x 110
Bagageruimte LxBxH 215 x 70 x 25
Bankkasten 2 x LxBxH 215 x 35 x 20
Bagageruimte keuken BxDxH 140 x 42 x 30
Wielmaat 55/70R13
Bedmaat  140 x 200 x 6,5 sg35
Diameter wagentent frame 25 mm