Makkelijk in- en uitpakken

Aart Kok Adventure heeft voor de Game Drive tenttrailers een systeem beschikbaar tegen meerprijs, waarmee je de tenttrailer compleet met tentunit kunt openen. Dat betekent dat je de bagage gemakkelijk kunt in- en uitpakken zonder dat je eerst de tent moet ontvouwen. De Game Drive serie bestaat uit de modellen Kariba en Kavango. Deze zijn standaard voorzien van een doorloopkeuken die achterop de vouwwagen zit.

Kariba en Kavango
De Kariba is uitvouwbaar als een markies. Het slaapgedeelte zit aan de wagen vast, zodat er geen haringen nodig zijn. De voortent is gemakkelijk op te zetten door middel van het vaste frame. In drie minuten tijd is de Kariba zodoende omgevormd tot twee aparte slaapcabines met lattenbodem en een ruime voortent met vaste luifel. De Kavango is de nieuwste tenttrailer in het assortiment van Aart Kok. Het model heeft hetzelfde opzetgemak als de Kariba en biedt voldoende ruimte aan een gezin met kinderen.

uitvouwen kariba/kavango

     uitvouwen kariba/kavango

 

 

 

 

 

 

 

Aart Kok Game Drive
De Game Drive kan volgens Aart Kok in drie minuten staan

Laden-en-Lossen-1-1170x500

 

 

 

 

 

 

Zambezi
Het laad- en lossysteem met gasveren werd in 2008 al geïntroduceerd op de Zambezi-serie van Aart Kok Adventure en is nu verkrijgbaar op alle modellen. Aart Kok Adventure levert vouwwagens en tenttrailers van het eigen merk en van Combi-Camp. Bij elke verkochte vouwwagen doneert het bedrijf een bedrag aan Oxfam Novib.

zam01 zam02 zam03